18:30

Önnestad BoIF

Seger mor Önnestad

I fredags spelade vi säsongens fjärde match och vi fick ta emot Önnetstad på Hjärsås IP

Redan från start tar vi tag i taktpinnen och visar tydligt hur vi vill spela matchen, genom att komma från kanterna in i straffområdet.
Vi får utdelning redan efter 15 minuters spel efter att Emil passar in en boll som Robin hoppar över och Mellander klackar bollen som går långsamt mot målvaktens vänstra stolpe och rullar in och 1-0 var ett faktum.

Vi fortsätter med vårt tryck efter målet och skapar ytterligare ett par lägen.
Nu börjar det smälla på i matchen och det utdelas en och annan hård smäll som domaren i vissa situationer släpper helt och det skapar lite irritation från bänk och publik.
Men vi lyckas lugna ner oss och återgår till vårt spel igen.

I den 37:e minuten är vi så när på att göra 2-0 genom Oscar Schuller men bollen tar i ribban.

Önnestad kommer in senare och senare i duellerna och stundtals är det inte någont fint spel i slutet av den första halvleken.

I spelminut 41 kommer Rille O på kanten och gör ett mycket fint inlägg som hittar Albin som med kraft nickar in 2-0.
Detta håller sig och vi går till vila med en 2-0 ledning.

I början av andra halvlek ser man att Önnestadspelarna börjar tappa orken lite men de har ändå tendens till att starta upp anfall, dock är vi aningen slappa i inledningen av andra.

Men sen i den 59:e minuten har vi en hörna som letar sig fram till Mellander som stenhårt trycker in 3-0 till vår favör.
Matchen fortsätter så som den har varit innan med att vi skapar chanser och det är tuffa dueller..

Mot slutet av matchen börjar vi tappa lite och blir för ostrukturerade men vi lyckas stå emot tills domaren blåser av och segern är vår.